Blog

قبل از اولین استفاده تمیز کنید. همزن مربوطه را وصل کنید.

کف شیر را تا یکی از دو نشانگر سطح “Max” پر کنید (نشانگر پایین برای کف شیر، نشانگر بالا برای شیر گرم).

درب Aeroccino را بگذارید. برای آماده سازی داغ، دکمه را برای شروع به طور خلاصه فشار دهید. دکمه قرمز روشن می شود تقریبا 70-80 ثانیه طول میکشد.

برای کف شیر سرد، دکمه را حدوداً 2 ثانیه فشار دهید. دکمه آبی روشن می شود. تقریبا 60 ثانیه طول می کشد.

امیدواریم براتون مفید بوده باشه، برای ثبت سفارش فوم ساز ایروچینو نسپرسو، کلیک کنید.

میتونید ویدئو این دستگاه رو مشاهده بفرمایید.

دیدگاهتان را بنویسید